Lägga till ett E-postkonto till Mail på din Mac

Steg 1:

• Öppna Mail
Mac 1

Steg 2:

• Från Mail menyn (längst upp till vänster), Välj Preferences
Mac 2

Steg 3:

• Klicka på Accounts ikonen, klicka sedan på ”+” tecknet nere till vänster i fönstret.
Mac 3

Steg 4

• Välj Other Mail Account.
  • Klicka på Continue
Mac 4

Steg 5:

• Fyll i följande fält:

Fyll i fältet A, Name. Detta är vad som kommer att visas hos dina mottagare.

Fyll i fältet B, Email Address. Detta ska vara e-postadressen som du har blivit tilldelat av Microtec

Fyll i fältet C, Password. Detta ska vara lösenordet som du har blivit tilldelat av Microtec

Klicka på Sign In

Mac 5

Steg 6:

Fyll i din epost address,

Fyll i ditt lösenord,

I menyn Account Type väljer du IMAP.

I fältet Incoming Mail Server ska du skriva mail.laholm.com

I fältet Outgoing Mail Server ska du skriva mail.laholm.com

Klicka på Sign In.

Mac 6

Steg 7

Ta bort bocken på Notes, då denna inte är supporterad.
Klicka sedan på Done

Mac 7

Steg 8

Description: Fyll i information om kontot (användbart om du har mer än ett mejl konto)

Mac 8

Steg 9:

• Klicka på Mailbox Behaviors
  • Under Erase deleted messages: välj Never från rullgardinsmenyn.
  • Klicka på stäng konto fönstret.
Mac 9